Gembira hati saya..

Hii, hari ini hari ke 8 saya..siapa due 04/11/23 Tapi bersalin 2/11/23(39week 5hari) syukur sangat² walaupun bayi berat 3.4kg..betapa susah saya meneran..tapi akhirnya...selamat juga bersalin..syukur sangat² bayi memberi kerjasama utk keluar awal sebelum due..sebab ada gdm..so saya doakan ibu² yg akan bersalin akan dipermudahkan urusan.. #ingintahu

6 Các câu trả lời

Tahniah sis....slmt brpntang... sy lmbt lg due bln 1 huhuhu... Bila dh selamat kuar rasa lega je kn...😊

Syukur. Take a good care and health

congratz sis! slamat bpantang..

tahniah sis

tahniah