Due 17/3 tapi bersalin 11/3

Syukur Alhamdulillah selamat bersalin putera sulung pada 11/3 , sakit tak lama terus 9cm 🥰 Semoga dipermudahkan urusan mommies yang tengah menanti hari ! 😍😍 #firstbaby

3 Các câu trả lời

doakan saya dapat bersalin sebelum 15/3. kalau tak kena induce ubat sbb tak boleh lebih due ada gdm. mcm2 exercise dah buat ni hahah bby selesa dlm perut lagi. 😂😭

1y trước

sama sy 😭😭due sy ptotnya 11/3..tp still xde tnda..dktr kk da bg surat suruh serah diri kat hospital 15/3 ni..esokla kiranya..🥲🥲

Alhamdulillah, mudah urusan awak. Doakn saya jugak, due 17/3 tapi tk ada tanda lagi, kita ni rasa sedih da nk tunggu bby kluar

1y trước

InsyaAllah, moga2, terima kasih😊

tahniaaa sis 😍 Amin² moga sya juga d prmudahkan brsalin bulan mac ni. tngah tunggu gelombang cnta ja ni.

1y trước

Terima kasih sis 💜 aaminn ya mujib moga dipermudahkan urusan awak dan baby, awak rajin2 sembang dgn baby supaya mudahkan urusan ibu bersalinkan dia 🤲🏻😍