Due 27/11/23. Dh selamat bersalin 4/11/23. Baby girl. 2.75kg

13 Các câu trả lời

Sy due 27/11 tapi hari ni kbe serah dri sbb bby kecik drp usia kandungan so hari ni warded esok dah kne induce..doakan sy dipermudahkan semuanye.. #firstmom #firstpreggy

8mo trước

Pagi smlm dh induced belon, takat smpai 12tghmlm bru bukaan 5cm 🥲 progress lambat..nurse bgtahu anak pertama normal lambat bukaan

due date samalahh, tapi kita takde tanda tanda lagi. kita excited nak baby keluar cepat tapi baby masihseronok main dalam perut lagi. doakan kita pun cepat bersalin jugakk

Due 20/11 masih takde tanda . Cuma sakit kat tulang pelvis je . Hahahaha nak jalan sakit , angkat kaki sakit .🤣🤣 doakan saya bersalin minggu ni 🤲🏻 tak larat dah 🤣

seronok ye dh bersalin awai. due sy 28/11 ni. Kitenya tak sabar nak jumpa baby jugak 😂 tambah pulak sakit habis badan2 ni 🤣 tak larat dah.

due date 10/11 pun belum bersalin lagi. seronoknya tengok yang dah bersalin awal dari due. saya 10/11 dah kena serah diri sb ada gdm

Alhamdulillah 🥰 selamat berpantang sis. Saya due 20/11 tanda pon xde. Baby sedap dok buai dlm perut

8mo trước

Sy spatotnya admit 15/11..tapi smalam dah warded sbb anak kurang gerak..bila smpai hospital buat ctg anak gerak ok..🤣lpas tu doc cek laluan Masih xbukak lagi laluan..hri ni doc ckap kalau anak gerak ok xdak tnda nk branak kena balik rmah dlu then 15/11 dtg admit ward..anak xmo kluar lagi..😂

Saya due 28/11/23 anak ke3 tapi masi belum ada tanda2 lagi tngh pujuk baby keluar awal sebelum due

Alhamdulillah. sy due 22/11 .selamat bersalin 4/11 jgk. selamat berpantang sis

sama sis, saya due 7.11, selamat bersalin 4.11. baby girl juga alhamdulillah

ada tanda ke? saya due 23/11 tapi belum ada tanda