susah nak tidur

heyy mummy semua....kalau mengandung keadaan mummy memang susah mahu tidur yeaaa? n kdg2 posisi y lena susah nk dpt ..kandungan saya baru 11 week..tpi tidur tu ya Allah sampai 5 pagi saya emng x dpat tdur lagi bukan skli tpi da sering ??....siang syaa da x tdur da...bolh mummy2 y lain bolh jelaskn...n bgitw aapa y patut saya lakukan n hindarkan dari maslah ini??

2 Các câu trả lời

Aah sush nk tdo..kena try n error posisi mana sesuai ngn kita dan selesa tuk tido