Susu badan

Help me please, anak sya baru nak masuk 2 mggu tapi susu bdan dh berkurang. Mcm mana nak tmbahkan susu badan lagi☹️

22 Các câu trả lời

Sebelum ni pernah nak try supplement milkbooster sebab setiap kali pam,nak dapat 2oz pun payah.. tapi sebab kedekut,saya makan makanan2 'dalam' milkbooster je. Alhamdulillah susu sentiasa cukup dan kadang sampai menitik..sekarang tengah buat stok sebelum kerja. 1) minum banyak air 2) makan kismis&kurma 3) air marigold longan&red dates 4) kerap susukan anak 5) mindset jangan tertekan susu tak ada pada saya,kurma dan kismis hitam memang mujarab. Alhamdulillah

Kalau rajin bagun malam pump kerap.... siang pun boleh...bagi rangsangan kat otak yg nak susu... insyaallah... sy selalu buat msa ank no 3... memng susu banyak.... then makan makanan berkhasiat.. minum suam2

Mindset penting. Dan usaha cari milkbooster yg sesuai. Nak try set shaklee pon boleh pm sy. Setakat ni yg makan set shaklee result memang best..

Byk kn mkn syur, i masak..mcm sy mnum susu milkboster..skrg sy tgh preg blm bersalin lg.tp susu dah ada sikit2 kluar.

4y trước

Fb sis

Org tua2 kata kqlo nk tambah susu mom jantung pisang.. but ulam atau pun gulai.. alhamdullilah serasi gan saya

Macam saya bnyk kan mnum minuman panas cth sprti milo dan horlicks..jus kurma jugak mmbantu..

Pump selalu. Mkn kerap benda2 berkhasiat, minum air byk2 , sentiasa berfikiran positif..

Keep on bf yr bby sis. Bnykkn mnm air suam. Set dkt minda susu kita ada n ckp utk baby.

Keep positif and be happy. Kalau rasa penat or stress, take a deep breath and relax

Kakak sy & kak ipar sy,amalkan air barli. Alhamdulillah banyak susu.