susu

hi mommies. harini baby saya masuk 22 hari. tapi susu badan saya makin berkurang. ada tips tak nak banyakkan susu badan?

2 Các câu trả lời

mental main peranan, *Kurangkan stress *badan kene relaxe ( tidak penat ) *banyakan makn buah *belimbing untk kentalkan susu *buah betik , kiwi boleh membantu perbanyakan susu *makan sayur sayuran *elakan berlapar , makan lebih awal *Urut memperbanyakan susu *elakkan makan bende” panas cth tembikai , Durian sebab boleh mengeringkan susu badan

Beli longan kering , kurma cina dan biji goji . Kat shopee pun ada . Rebus dan minum . Pekat kan dan bnyakkan susu

5y trước

okayy tq. saya try beli dkt shopee