SCAN

Harini sy 4w 4d... pergi scan tapi doc kata tak nmpk lagi.. ke masih awal

26 Các câu trả lời

Awal lagi. Saya dulu scan 6 weeks baru nampak kantung je. Dah 8weeks baru nampak baby dalam kantung.. kecik je

Awal lg sis... Sy 6week pn tk nmpk... Cume baru ade kantung je... Tgu 9week cmtu baru repeat scan balik...

Awal lagi sis. Kalau boleh tunggu sampai 8w ke 10w InshaAllah baru nampak kantung dan heartbeat baby.

5y trước

ok sis ..

awal lgi sis.. inshaAllah nnti baby tjukkan diri dkat mama dia bila dah 8w keatas. sabar yer..

5y trước

hehe ibu dia tak sabar dah sis .. baby first hehe

Masi awal bg scan yg biasa.. Klu buat transvaginal scan boleh nampak dah tu.. 😌

Awal lagi sis. Scan masa 9 or 10 weeks br puas hati dpt tgk kantung n heartbeat

awal lagi, biase je doc akan scan 7 weeks ke atas untuk first trimester.

Masih awal lagi sis, tunggu lagi 4weeks mcm tu mesti dh nmk dah

Masih awal..sis buli scan bila usia kndgn sda 24w dan ke atas

Awal sgt. Pegi masa 7wks plg awak atau lg better masa 10wks.