Scan baby

Nak tanya kalau ikut kiraan sy harini sy baru 8minggu,,tapi td pergi scan bby dah 8w 4d,,,ada tak yg sama macam sy,,risau lak sbb kiraan bby leh lebih hari 😅

3 Các câu trả lời

Sy pon mcm tu jugak🤣mase scan week 11, size baby kurang 3 hari je. Lepas tu sy scan lg week 12 baby besar 2 hari plak🤣 takpe la, janji baby sihat kat dalam ehehe

2y trước

Ooo ykew hah ok la kalau mcm tu,,,cuma risau,,,knp boleh lebih hari 😅 dengar mcm ni lega rasa,,terima kasih

x perlu risau sis sbb dulu masa pregnant ank 1st pun macam tu 😂

2y trước

Oo mmg ada erk mcm tu,,,hah baru tak risau...Terima kasih 😅

Tk perlu risau pun. Ni kan jangkaan je. Tak semestinye tepat.

2y trước

👌Inyallah,,,sihat ibu,,sihat bby nye...Terima kasih