Saya nk ty,kalau la single mom ada ank x saf taraf,klau keluar dr hospital ssh x,blh x urus sendiri

Harap dpt bntu

5 Các câu trả lời

Kene ada at least keluarga terdekat/sedara mara utk discharge. Sedara tu kene sign form JKM yg dia akan bertanggungjawab kalau apa2 jd kt baby keluar spital nnti. Kalau xde sgt bawak la kawan baik ke apa.. tp mmg kene sesi kaunseling n briefing dulu dgn jkm. They just want to make sure baby will be well taken care of... Rilek je.. semoga semua urusan sis dipermudahkan..

Tgok dri hsptl Jgk sis mcm mna... Kena jmpa pakar kaunseling dlu Sbb dia akan tnya n tgok mental dan fizikal ok ke tidak. SMA ada anak tuh dorg akan bg sis yg jga ataupun kebajikan akn tlg jga kan... Sy doakan Allah mudahkan urusan sis anak branak yaa aamiin... Kuatkn smngat InsyaAllah.....

2y trước

Oh mksud nya dia tgk dr mental fizikal kita la ya,tgk sama ada blh jgaa x ank tu,sbb dia umr 32,ddk serumah dgn saya,kalau dia urus sendiri blh ke ya..

single mom kalau x kawin lagi x silap kena ada fmly yg discharge kan. x kira kakak ke mak ke sedara ke. jnji fmly.

2y trước

Kalau urus sendiri x blh ke ya,saya kesian plk tgk dia,sbb dia pun ada mslh fmly,dia pun da lama x jmp fmly dia..

kena ada waris utk kluar nanti .

tgok pada hospital jge