AMBIL BERAT ISTERI

hai,rasanyaa saya seorang je kot lelaki dalam ni,malu pn ade. mungkin dlm ni pnh ad yg bersalin dgn cara cser kn? ad effect ap2 x? cth nye rase lenguh bdn2 lps hbs pantang. sbb wife skrg dh 3bln hbs pntg cser,cuma wife cm ad rse lenguh2 bdn n bahu. adakah itu faktor sbb cser? normal ke tu.

2 Các câu trả lời

Oo,ni bru je dmm td. Suhu naik,cpt2 bg mkn panadol 1 biji,lps tu tekap2 bdn die dgn air sejuk. Skrg suhu dh ok.. Rsau jgk.. Nsb baik ad susu formula utk ank,stndby utk ank.