2nd Normal, 1st delivery cser, HOW?

Adakah ibu² yg anak 1st cser dan lahirkan anak 2nd Normal? Jarak dekat? Bagi tips dan minta guard pemakanan untuk mudah bersalin Normal kali ni.. ??

2 Các câu trả lời

1st sy czer. Second normal. Sy mengandung no 2 tu masa anak baru 1y2m. Memang doc kk marah smpai keluar ayat 'awk boleh mati tau' 😪. Tapi Alhamdulillah normal yang second.jahit pn xbanyak. 3hari dh xnmpk kesan jahit. Seingat sy, sy ada pi swimming masa 34week ke atas

5y trước

Ouhh swimming ya.. Berharap sangat dapat bersalin Normal kali ni, in syaa Allah.. Doakan saya.. TQ sis! 💖

Active kan diri , supaya senang ada bukaan . Tapi kena tahu juga limit badan

5y trước

baik sis, TQ! 💖