Telinga Berdesing

Assalamualaikum ad tak ibu yg pnh alami telinga berdesing time pregnt?? Dh p check doc ckp ad bengkan sikit merah tp blh hilng tnpa ubt, dlm 2 hari.. . Cuma xselesa sbb berdesing tp xkuat sgt pn.. Rse nk trmunth je ni

1 Trả lời

Ada.. Minum air halia panas suam. N baca doa sembuh penyakit. Bismillah3x n doa 3x. Pegang telinga amalkn tiap waktu.. Selawat nabi selalu.. Alhamdulillah hilang desing sy.

5y trước

Insyaallah nnt syer cuba try ye.. Sllu kena brp lama?? Infection jugak ke?? Sbb syer xde amik ubt pn.. Doc ckp blh elok sndr