11 weeks !

Haii sapa kat sini yg dah masuk 11 weeks? Apa yg korang tengah rasa skrg?? Next scan korg bila ?

3 Các câu trả lời

next scan 26week baby dah mula tendang tendang tidur pun tak berapa nak cukup dah tanya doktor dia kata baby makin besar ibu yg kurang tidur dah nak masuk lapan bulan kena jaga dah tidur nanti tak cukup tenaga pulak bersalin nanti masa 11week haritu masih ada alahan lagi alhamdulilah allah permudahkan alahan sampai dua bulan jer untuk anak kedua anak first empat bulan alahan.

Geng 11 weeks! Khamis ni appointment kk. Ahad pula gi swasta buat NT Scan. Doakan semoga semua baik-baik. Jangan lupa buat NT Scan ye mommy hehe xoxo

sy pun dh 11 mggu .. kdg2 perut rasa mcm ada kejutan elektrik. hehe