Perut tk nampak...

Sapa branak bulan 11??? Skrg mesti korg dah 18week kn... Perut korg nmpak xlg... Perut sy org xnmpk.. Tp dri sndri rasa la.. Bila p kerja xnmpk mcm prgy pun.. Ke memag jnis perut kecik.. So bby pun kecik la?

35 Các câu trả lời

18w mmg kecik lagi sis..melainkan kalau pakai baju ketat nmpk la kot. its normal dear. lagi2 kalau pregnant anak pertama, sebab perut masih fit lagi. kalau dah byk kali bersalin, mmg perut akan nampak awal lagi. I punya masuk 7 bulan baru nampak, anak pertama. awal2 mmg cmtu jugak, rupanya tunggu 7 bulan baru dia nampak. ada hikmahnya Allah buat cmni..hehe, kalau awal2 dah perut besar memboyot mmg penat sis. so enjoy the journey je. xkisah besar atau kecik hehe, asalkan sihat & baby membesar dgn sempurna

mmg xnampk...lg2 ank first...7bulan nt bru nmpk tu pon ikot org...kalau kurus tinggi mmg xnmpk ketara perutnye...sy kurus tinggi perut nmpk xnmpk je tp bby smue ok je smgt😆dkt 3kg...perut besa xmenjamin baby tu besar...sy pon rmai ckp perut kcik smpai da naik nyampah tp as long doc ckp baby smue sihat ok je sbnanye...perut kecik lah sng baju yg ad pon muat lg klu pkai

saya 21 week prut pon kcil lagi 😁 anak prtama, pstu ada kkak sppu saya beza 3 hari dgn saya, prut dia da besar sbb anak kedua yg prtama pon dia cazer, pstu org asik banding kan prut saya dgn dia je😆 kdang geram jga klo org sllu banding* kan, klo sya check up, smua okee, brat bby, panjang bby pon okee☺

I nk masuk 20weeks pun tak nampak sgt. Kecuali pakai baju ketat. Kalau pergi kerja pun org ckp tk nampak mcm pregnant. And i ada tny dkt doct normal ke perut kecik. Doct ckp normal utk first pregnancy asalkan saiz baby ok dan sama dgn minggu. So sis jgn risau ok ☺️

saya dulu masa first pregnant perut kecik jee , dah masuk 7 bulan pon macam baru 5 bulan😂 tapi dah hujung2 nak beranak tu . baru nampak perut besar . saya punya pemikiran mcm awk jgk . perut aku ni kecil anak aku mesti kecil . Tau2 kelua berat dia 3.24kg 😬

Saya due 1.11.2021...minggu dpn dh masuk 20minggu. First baby. Alhamdulillah perut mula membesar dgn jayanya since 10minggu lagi. Takpe sis...yg penting baby dlm tu sihat.

awal lagi sis, saya dah 7 bulan pun orang tak tau pun pregnant. ni dah masuk 8 bulan baru nampak perut, as long scan baby membesar dengan baik inshaaAllah okay je

sis untuk saya bulan ke 6 baru nampak macam mengandung. sebelum itu perut nampak kecil sahaja. ingatkan baby kecil. tapi masa scan doktor cakap saiz baby ok

sy pon due bulan 11.. 12/11/21.. tapi sy biasa je kot.. tapi ada y kata kecik.. tapi g klinik,nurse kata ok je.. tak kesah la, besar ke kecik, jnji baby sihat..

3y trước

yeah, jumpa geng lagi kt sini.. semoga dipermudahkan urusan kita semua.. 😄

sy due 23/11 ni,skrg 16w 5d..perut dh nmpk skit sbb jenis buncit sebelum pregnant😅..tp klau perut kecik tu xbermakna baby kt dalam kecik jgk..