Bertukar Due Date

haritu first scan dr bagitau dah 7 weeks+ and kalau ikutkan skrg masuk 11 minggu dah. Tapi baru2 ni scan kali kedua klinik swasta yg berbeza. Dr kata kandungan baru 9weeks 4 Days. Jadi mana satu yg betul eh?

2 Các câu trả lời

pg la klinik yg sama scan. bukan bertukar due date tkut bby stop grow at 9w4d tu jeee. sbb tu jgn tukar pegi klinik lain. klinik yg 1st dh ade data awk, so sng doctor nak pantau. bby stop grow ke ape ke.

Beza seminggu dua tu normal sis, ikut yg dr scan