pregnant 11 weeks

Haii . sorry nak tanya saja . bra jenis macamana yg sesuai masa preggy ya ? sbb skrg mcm bra biasa pakai xselesa sakit ? . sbb breast dah start kencang mbesar .sakit2 pulak ?

2 Các câu trả lời

saya beli bra yg sesuai utk ibu mengandung dan sekali utk menyusu.. yg xde besi. tapi jgn beli online ,takut tak selesa. better gi kedai. dan jngn beli bra butang didepan. mmg tak selesa kalau breast besar dn suka sakit2

Sy pakai sport bra. Selesa sampai akhir pregnancy. Lepas ni kena pakai breastfeeding bra pulak