first time cek opk

haii .. nk tnye , kalau mcm nie positif ke negatif ea ??

first time cek opk
18 Các câu trả lời

menghampiri positif tu sis.. test hari2 mcm sy test nih.. if nmpk line dedua tu terang buat 2 or 3 kali dlm sehari.. tgk klu mkin pekat mmg kne laa tu wktu ovulasi.. esoknya pun try test lg.. kdg ade org smpai 2 hari terang.. ade org sehari jer.. so kne buat hari2 jgn skip..

5y trước

ok sis .. tq 😊

negetiv...opk wat antara 8am-8pm puasa air jgn minum air slama 1-2jam.buat stiap hari dr hbis piod smpi jmpa line sama terang.gudluck😉

5y trước

tq sis ..

positif sis, cuba seminggu lagi. ni kandungan masih terlalu awal tu sebap kabur2, saya dulu pun begitu

5y trước

Ni bukan upt sis. Ni opk cek waktu subur.

-ve lagi. Bia sama terang. Teruslan opk lg. Better check waktu asar. Hormon masa tu lagi baik.

Esok test lg sis. Mcm positif. Kalau nk lg tepat btul2 waktu tgh hari dlm jam 1-2 buat test opk ni.

5y trước

Yup. Waktu tepat tgh hri. Sy pn pki opk ni dlu.

maaf positif nie,x per tunggu seminggu lgi nk tengok sama x result maaf klo ayu khilaf

Negatif sbb ni opk. Tunggu line sama terang @ test line lebih terang dr control line

Hampir nak +ve tu sis.. klau opk sis banyak, test hari2 jangan skip.. risau sis terlepas.

5y trước

tulaa ... sy try test ari2 ... nie ari ketiga test ,, line dia sma mcm smlm ..

Try lg smp jmp line btl2 terang. Tp line samar2 mcmtu dh bole BD..good luck👌

Negatif yunk. Opk xsama ngn pngcy test..kene dua dua merah gelap baru subur