POSITIF ATAU NEGATIF ?

Hi akak2 .. opk ni positif atau negatif ye ? first time mengunakan opk 😊 harap ada sudi menjawab 😁#ingintahu

POSITIF ATAU NEGATIF ?
8 Các câu trả lời

Positif tahniah.. Sbb test line lgi pekat dRi control line.. Awk dh subur ni.. Boleh BD.. Sepatutnya sebelum subur dh boleh BD tk perlu tunggu subur.... Lgi2 kalau lepas period tu suci dah mandi lgi mudah lekat sbb masatu rahim terbuka laluan so Bersama waktu tu lgi mudah lekat dRi pada fasa subur.. Boleh try cara ni.. Lgi elok jam 3pgi keatas sbb masatu sperm suami subur

Positive & Peak!! happy BD~ semoga rezeki awak & suami utk cycle ni 🤲🏻 InsyaAllah Aamiin

before open baca/tengok dia punya plastik line 1 negativ line 2 positiv

1y trước

sis ni opk not upt . saya pun keliru guna opk ni 😅 totally taksama dengan upt

Positive, line T lg terang dr C 👍🏻

Positif dah tu, boleh bersama😊

positif