opk

hai .. nak tnya kalau opk mcm nie ,kira positif ke negatif ??

opk
14 Các câu trả lời

ni maksudnya ,sis tengah subur .kalau nak pregnant ,boleh bersama suami masa ni .insha Allah dengan izin Allah .ni opk bukan utk cek pregnancy ,tp nak cek hari ovulasi .

Ni maksudnya sis tgh subur dalam masa 24 hours. Bila bersama dgn suami, high chance of pregnancy.

5y trước

ok sis .. tq 4 info .. mknanye 24jam tu strt dr cek opk kemcm mne tu

Tahniah!! Dh nampak dh tu.. Positive 😊 Boleh prgi check kat klinik untuk tau berapa minggu

5y trước

nie bukan upt sis .. nie opk ,utk cek ari subur ..

Positive. Gud luck kalau ttc😘. Tpi klau merancang, hati2 sis.😊

Sis subur. Boleh bersama dgn suami ye sekerap mungkin 😊

5y trước

ok .. tq sis 4 info .. 😊.. kne tggu suami balik dlu . pg esok baru smpai

Positif sis...congrats... 😃😃😃

Alhamdulillah. +ve dah tu.

Positif dah boleh bersama

Macam positif ni

Yes positive