OPK

Salam semua, maaf tanya ye ni first time saya guna OPK kalau result mcm ni Negatif ke Positif ye ? Terima Kasih semua ?

OPK
20 Các câu trả lời

masih negatif...tp esok mgkin dah positif.. klu positif T line tu msti sama jelas atau lg terang dr C line...tp time ni dah bole BD dah..krg tguh2 trlps pulak..kdg nk jmp opk yg terang btul2 mcm C mmg pyh..sy sdri cmtu..tp tawakkal je.

Opk adalah utk check waktu subur, So dua line dia gmbr atas bermaksud Waktu subur sis. Hcg 2 line baru kita ckp positif hamil. Tolong jgn confuse ok.

1y trước

klau mcm ni positif or negatif ye ?

Belum lagi. Tapi hampir. Kena dua dua sama pekat. Atau garis test lagi terang dari garis control.

Yg ni btul² tgh subur sis, kalau dalam waktu ni in shaa Allah peluang utk dpt baby tggi, 😘

Negatif lagi... tapi hampir positif..mybe esok lusa.. goodluck 💪

-ve sis. Try 1 2 hari lg. Dh boleh BD selang 1 2 hari. Goodluck

Negatif lg.. Kena sama terang.. Dah dekat nak subur tu

Positif sis.. semoga ada rezki sis n suami aamiin..

Negetif.. Opk positif kena dua2 line sama pekat.

Positive dah tu, obviously. Tahniah sis and take care

4y trước

😂😂 ramai je yg kompiden igt upt..pdhl tt dah mention opk 🤭