Mintak pendapat dari parents.

Haii moms and dads semuaaa, nak mintak pendapat korang sikit, Sy baru dpt anak sorang selepas 3tahun menunggu rezeki and xlama lg birthday anak utk 1tahun. Suami kata x payah la kek, celebrate and bergambar bagai. Sy rasa sedih yg amat, frust gila2 sbb xdpt celebrate birthday pertama anak sulung. Sy x nk pun buat grand2, sy nak buat simple2 je yg penting dpt buat anak happy and ada juga kenangan utk dia nanti. Salah ke sy buat birthday anak? perlu ka sy ikut ja cakap suami atau beli kek senyap2 celebrate birthday berdua ja dgn anak time suami p kerja? Please help me 😥 #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #1stimemom

2 Các câu trả lời

sy pula 1st bday baby mmg x buat.just celebrate mkn luar.pegi secret recepi je.2nd birthday baru sy buat.ntahla ye bnda2 mcm ni kdg2 suami isteri bgaduh.yelah zmn dah berubah.1st birthday bila tgk org buat kita pun nk buat.tp tulah kena sekepala bnda2 mcm ni.tp bg sy yg pnting sy n suami celebrate stiap birthday ank kami wlupun hanya pegi mkn luar je.ank 1st buat birthday party ms umur 2 n 3 thn je.ank 2nd ni 1st birthday kami celebrate ank beranak je.psl birthday ank x perlu la nk gaduh2 sgt sbnrnye.sis buat je la apa yg trbaik utk ank.prjlnn sebuah prkhwinn ni pnjg sgt...begitula tu.

Cuba sis bincang baik2 gan husband mungkin dia ada sebab nape xbg..moga husband sis bg la wat bday ank sebab 1thun kan mesti nk kenangan

4y trước

Ohh kesiannya sis..moga terbuka hati husband sis tuk sambut bday...kita nk wat kenangan jee bkn nk menunjuk pun