msalah pnyusuan

sy nak mintak pendapat atau cadangan mummy2 semua kat sini , sy ada masalah sikit tntang penyusuan baby. .sy xlama lg akan mula bkerja semula dlm masa trdekat ni , sblm ni sy ada jugak la cuba sulamkan baby susu formula dgn susu bdn. .tp pd mula nya okey , tp lama2 baby dh xnk susu formula , and susu bdn yg dipam kan pun xnak. .ada mummy2 blh tlg bg pndapat atau cdangan x utk msalah sy ni ?? thankyou?

1 Trả lời

Knp campur susu formula sis? Nnt time kerja mmg nk bg formula ke? Try bg direct feeding semula n nnt masa kerja just pam susu n wat stok

5y trước

okey2 nnti sy cuba direct balik , thanks yea sis bg pndapat😊