Pregnancy

Tahun lalu miscarriage lepastu husband ta bagi stress fikir psl anak sbb dia tau sgt sy mcm mana, lgpun masa miscarriage tu mmg sakit bcampur rasasedih. And then, birthday husband hrtu try cek 1hari sblm period, syukur positive double line. Harini test lg dah makin terang! Sy doakan yg menunggu jg akan dpt rezeki anak 🥰🙏🏻 #pregnancy #1stimemom

Pregnancy
6 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah sis .. doa kan saya ada rezeki untuk pregnant tahun ni ..InshaAllah

2y trước

okay ! sy doakan tau semoga dpt tahun ni 🥰

Alhamdulillah.. tahniah sis. Jaga kesihatan ye. Semoga dipermudahkan sehingga bersalin ❤️

2y trước

Thankyou thankyou !!!! aamiin aamiin 🥰

alhamdulillah. in sha Allah bby dlm kandungan dan bumil sehat

2y trước

terimakasih

alhamdulillah tahniah..take care mommy & baby! 🥰

2y trước

thankyou !

Aamiinn

aamiin