puan hasliza

Hai sy org maaf nk bertny... Sy hamil 8 minggu klau ikutkan period sy x dtg.. tp stat smlm sy dh kuar drh smpai ke hri ni, sy dh p klinik smlm?, tp x nmpk pon baby sy, dktr srh sy dtg lps rya, skunk ni sy risau skjap sy ok now darah balik.. tp xdak drh ketul2 cair ja merah ha.. sy risau lah tkt gugur.. syg test mmg positif sblum ni 3 kali test postif.. puan2 rsa cam mna ya..???. Adkah sbb baby baru nak menempel kt rahim so skjap drh kuar skjap x??

17 Các câu trả lời

Sy baru 7w tdi kluar darah sikit p scan doc ckp ada kantung ja baby x dak.. Lagi 2 minggu doc suh dtg scan balik.. Dah la ank first rasa down sngat

5y trước

Awak buat saya risau la. Saya pun spotting jugak ni. Baru jd magrib td. Risaunyaaa. Ni saya baring je ni. Rehatkan badan