pnliza

Spa boleh bg pndpt, mcm sy lwt priod 4 hari sy buat upt test dia naek dua line tp samar, esoknyerkan, ermm sy turun drh p klinik bg ubt kuatkan rahim je sbb klau hamil pon kndungan trlalu awal scan pon x nmpk, tp now dh bpa hri lps drh trun cam period, tp sakit sangt urt pungkoq, now sy x psti sy hamil or x, nati 11 arbln bru nk amik drh.

1 Trả lời

Kalau pregnant biasanya spotting ringan sahaja. Sis try repeat check upt.