air ketuban sikit

Hai smua penah ke sape2 ade kes air ketuban sikit...buah pgg bby nmpk kecik je n nmpk mcm xde pundi kencing.....? tolong doakn utk bby kakak sy ok.....xtau nk ckp sedeh cane...sy jugak tgh prgnt harap bby sihat xterganggu dengan perasaan nie....?

18 Các câu trả lời

Mcm xde pundi kencing tu baby ke awak? Jangan stress2 nti lagi susah nk beranak

5y trước

esok diorg cube masukkn air ubat la kot...sbb nk bg mudah scan....tgk cane...klo bby xley nk svy gak kne kluarkn jugak bby tu....

saya doakan agar kembali normal.. xde pe..semoga selamat shj. amin...

Mcm mna blh detect ketuban sikit tu? Masa appointment scan ke??

5y trước

Aduh sis eika..apa mcm blh jadi mcm tu?apa tanda2 nya?contoh leaking ke?apa ke..blh crita.supaya kami blh berjaga2.

Wl, and 😘😍🤣😂😍🤗💖😁💞🎁

Bertabah ya sis..brdoa untk bby.. Think positive

Semoga dipermudahkan sgala urusan sis Amin 🤲

Sis wat details scan.. Sy da wat and nmpak abnormalities bby.. Mmg slalu je nangis..now sy 24weeks.

5y trước

sabar banyak ye......kak sy ketuban dh xde peparu bby kecil dri jantung buah pgg kecil sendi dh mengeras.....sedeh sgt.....

Semoga Allah permudahkn urusan sis2 smue.. 😢