Air ketuban

Hai, sy prgnnt 29week nk tnya ad tak yg air ketuban bnyk bacaan 19cm..ade petua utk kurangkan? Dan yg pengalaman air ketuban bnyk, mcm mne selepas melahirkan? Bby ok tak? Sy risau sb ade kata tak bgus air ketuban banyak..thnks

1 Trả lời

I kena refer mfm.. Kalau u pergi kk dia kata banyak.. Try mintak surat refer hospitl.. Teknologi by gh lg power utk detect air ketuban byk atau sikit.. Then when u scan dgn pakar dia akan cek ur baby punya reaction.. I doc cerita ttg syndrome test..

5y trước

Pakar swasta ke?atau gov? Mhl juga kos nye..mcm mne nk th reaction bby ok atau tak?