boleh berikan pendapat..

Sy pregnant 37w ank sulung.. Alhamdulillah sy dan bby sihat cuma DR ckap bby sy kecik.. Berat 2.4kg je.. Air ketuban pon sikit... Skrang ni tiap mggu kene pg KK dgn hospital utk scan.. Dgar cerita kalo bby kecik DR akan induce labour.. Ade siape2 yg ade pngalaman mcm sy x? Sy sedikit nervous..

2 Các câu trả lời

Sama la sis. Esok kandungan dah nak masuk 40weeks & kena admit tepat jam 12AM 10/01 ni sbb air ketuban makin berkurang. Berat baby pn 2.5kg mcm tu je sejak 37weeks. Sedih jg bila dengar baby kecik je tp selagi doktor ckp baby sihat, faktor bby kecik pn mgkn sbb keturunan kecik2 je & berat baby time scan tak seberapa tepat..so, positif seja. Yg penting baby sihat 🥺

5y trước

Dr pon ckp sbb bdan sy kecik..slagi bby brgerak aktif dan sy sihat.. Tak jadi msalah.. Insyaallah..

Cuba minum susu sis. Sy 37w berat baby scan dah 3.2kg

5y trước

Berat naik sikit pun ok. Jgn berat statik