prgncy

Skrng sy 36week 4days tapi bby sunsang...sy btl2 risau bab 23 ni ada chckup xtw doct akn ckp pe...tolong doakn utk sy n bby tq smua mumy...

2 Các câu trả lời

Ada masa lagi tu untuk baby pusinh balik. Masa saya pregnant pun baby surprise saya tetiba pusing, lepas tu dalam week 37, dia pusing back to normal. Try google rutin untuk pusing kan baby back down naturally. Mungkin tak jadi, mungkin tak. Yang penting usaha! 💪🏼

1st baby saya scan 37 weeks, dlm posisi songsang. Jumpa pakar terus dpt date czer. 37 weeks 6 day czer.

5y trước

Takkan cek up terus opret. Doc akan bagi tarikh. Saya dlu scan pakar ari jumaat, doc suruh pagi ahad masuk wad, pagi isnin czer.