Kenapa buat tekanan darah hari2

Hai sis Sye nk tnye Knp ye.. nurse srh cek tekanan darah hari2.. sbb nurse x espln betul2? Kdng Sye bru 20week mmg kna buat ke atau ada mslh lain ye sis.. sory sbb Sye first baby nie xphm sngt😅

12 Các câu trả lời

nurse sy ckp nk monitor risau ibu kena sawan.. so buat aja. n enjoy

3y trước

betul tu semalam sy check up bp tggi 123/95. nurse buat sampai 5 kali semua lebih 90. last² baru 89 pastu kaki sy bengkak jd nurse takut sy risiko PE. now 39weeks tggu masa nak bersalin je. nurse ckp maybe BP tggi sbb tarikh due makin dekat