Cara isi tekanan darah dkt buku pink

Hai mommy ii cantik,sye perlukan pertolongan korang mcm mna nk isi result tekanan darah dlm buku pink yg mcm dlm gambar ni ye??saya tak tahu sbb sye #firstmom ada sesiapa yg thu tk cara isi nya komen please sbb suami kerja tkde masa nk ulang alik klinik ke rumah so husband suruh buat sendiri je hopefully ada yg sudi tolong merayu sgt😭❤️#firstmom #pleasehelp

Cara isi tekanan darah dkt buku pink
8 Các câu trả lời

kalau awk under klinik kerajaan..awk pergi je klinik then ckp nk cek tekanan darah..free je..sy bnyk kali kena amek tekanan darah sbb berat naik mndadak..nanti nurse yg akan isi..tp lau awk bekerja and susah nk g klinik kerajaan boleh g klinik swasta tp sy xpasti kena byr berapa..

Boleh pergi farmasi cek tekanan darah 😊 saya pun macam nie jugak . Farmasi dekat dengan rumah boleh ulang alik . Dia kena masa yang sama tak boleh pergi pagi lpastu esok tu petang . Kalau boleh masa yang sama jee , contoh cek darah first tu pagi pukul 10 , esok pun macam tu jugak 😊😊

1y trước

Bayar seringgit 😊

Kalau ada mesin check bp better buat dekat rumah. Saya haritu pun kena juga check bp. Saya buat kat rumah je. Just tulis bacaan kat mesin tu dlm buku pink.

1y trước

Doc area tempat saya cuma suruh pantau tekanan darah & nadi je jangan lupaa tulis tarikh . yang lain saya tak usik . saya kena buat 2 kali seminggu . cuba sis telephone kk area tempat sis , tanya je apa yang sis tak faham and apa yang sis perlu buat

dah tahu ke belum cara nak isi dik ? ruangan tekanan darah shj perlu isi tu . denyutan jantung dan urin protein tak perlu isi

1y trước

Taktahu lagi cara isi nya sbb kena buat 7hb nanti nk tnya awal ii sbb sye first time kena benda mcm ni so slow sikit nk faham ambik masa nk faham🥹

lain tmpt lain checklist

assalammualaikum hai sis

isi yg BP

-