HAPPY DENGAN ANUGERAHNYA TAPI BADAN XKUAT..

Hai semua..saya pregnant anak 1st..Tapi nasib saya x baik..saya pregnant tp ada darah tinggi..Alhamdullillah setakat hari ni kandungan dah 15minggu dan semua baik2 belaka..cuma saya terlalu penat dengan kerja dan follow up dr..setiap minggu ada checkup..mggu ni kk mggu depan hospital..sy refer hospital sebab dr kk nk rawatAn lanjut untuk diri saya..sekali lg sy bersyukur sbb dr kk mmg jaga saya n kandungan..cuma masalah saya, saya terlalu letih untuk ulang alik hospital.. Penat dengan keje n terasa letih untuk pergi checkup..sampai, bila ambik darah saya rasa fobia..padahal tgk jarum pon saya x tkt sebelum ni...Kadang2 saya nangis sorang2 memikir badan y letih (mgkin kesan ubat y terlalu byk sy makan plus bdn x larat time pregnant ni plus mana nk siapkan keje di office lagi..saya sampai paksa diri...di office mmg org nampak saya aktif tapi sbnrye sy terlalu letih..apakan daya semua adalah terpaksa.. Ada ke sesapa macam saya? ???

18 Các câu trả lời

Jgn ikutkn hati sgt sis, sy hritu misi detect kencing kotor pn sy da tkt, sbb effect baby juga.. Inikan kene drah tinggi,,