Alahan..8w

Sy dh 8 weeks... Tp kli ni terasa alahan sgt truk. Sbb sy terus hlg selera mkn. Ask rs melugai nk termuntah, angin terlalu byk dlm bdn. Sy jgk ada thyroid, letih x bermaya spnjg masa. Sy sgt risaukan kandungan sy..tkut bby tak dpt membsr dgn baik. Cmna yew nk buat... #pregnancy #mommybuntu #bantusharing #2ndbaby

1 Trả lời

if sis boleh minum susu ibu mngdung..please minum sbb bayi perlu serat...or sis just makan dgn kuantiti sedikit tapi dgn kerap..jgn biarkan perlu lapar if x boleh...makan buahan , mcm saya dulu ..saya makan epal hijau , merah , jambu batu if x boleh telan nasi dan makan roti for protein ...nasi saya ambil kuantiti sedikit...tapi dgn kerap...lpas makan please jgn baring..ddk dalam 2 jam...atas katil tampung dgn bantal supaya tak sakit belakang