16 Weeks

Hai, saya nak tanya baru2 ni saya ada spotting brown2 masa usia kandungan 14 weeks, so sy ke klinik swasta utk scan, doc ckp baby semua okay aktif aje cuma plasenta saya dkt bawah,. Then selepas 2,3 hari turun darah pergi lg klinik utk scan, doc cakap baby okay ja dia suruh byk kan rest sampai darah tu stop. Tp 2,3 hari darah on off je terus ke hospital. Doc scan pun sama doc cakap baby semua okay je jantung masih ada. So doc bg ubat kuatkan rahim and bg appointment utk jumpa doc o&g 12hb nanti. Dalam 7 hari juga turun darah and now bila aktif sikit ja akan turun spotting brown2 tu, dia mcm on off kalau byk berjalan akan jd brown pekat. Ada tak yg pernah jd mcm sy. Sy agak risau sebenarnya 😨

1 Trả lời

Kalau uri dkt bawah, memang senang bleeding. Memang kena bedrest je. Bersama dgn suami pun tak boleh.