Apa yang perlu saya buat

Semalam pergi klinik o&g checkup dekat hospital utk scan tvs 8 weeks tapi doc ckp tiada heartbeat buat masa sekarang (suruh datang balik after 2 minggu repeat scan) then doc ckp kalau ad keluar darah atau ketulan sila bawa ke hospital.. doktor hanya ckp mcm tu.. pastu saya ad mintak ubat kuat rahim sbb saya ad keluar spotting sikit2 sejak 2 minggu lepas .. but doktor tak bg ubat kuat rahim.. dia kata sebab kandungan tak nampk heatbeat jd tak boleh bagi.. harini keluar makin byk spotting #firstmom #SeriusTanya #bantusharing

Apa yang perlu saya buat
2 Các câu trả lời

sy dulu kalau dh doc ckp xde heart beat, sy biar je turun sdri x g pun hosp. biasa kalau g hosp doc ambik buat sample jela baby tu. sy gugur kat rumah je.

pergi sj terus hospital X perlu tunggu 2 minggu klau mcm gitu sllu keluar darahnya.. awak Ni berisiko keguguran..

3mo trước

Doc dh ckp tiada jantung