no heartbeat

hai, saya baru balik scan baby, currently 7weeks, tapi bila scan baby saya tak ada heartbeat. ????, doktor cakap kalau scan minggu depan tak ada lagi heartbeat possible untuk miscarriage tinggi. Saya takut, saya sayangkan baby ni, doakan saya.?????

24 Các câu trả lời

Go for 2nd opinion/2nd doctor for confirmation . Doa byk2 yer. 🙏🙏

In sha Allah , semoga dipermudahkan segala urusan awak , sis

Smga baik2 sj..insyaAllah..cba guna yg scan dari bawah ya sis💓

5y trước

Btoll tuu cm kte hari tuu scan kat perut x clear pz tu g hsptl doc scan lalu bwah..alhamdulillah nmpk dah pale bby smua

Moga Allah pelihara baby awak. Positive doa banyak2 tau.

In shaa allah xde ap2 to...doa bnyk2 okeh

doa byk² slagi x bleeding tunggu shj msh ada tu

In shaaAllah semoga dipermudahkn...Aamiin...

In shaa Allah. Semoga dipermudahkan.

Doa byk2 ye semoga semua slmt..jgn stress

in shaaAllah. doa yang baik baik :)