Heartbeat baby

Hai mommies. Tadi saya checkup kk bila scan nampak janin tapi bila check heartbeat kiraan ada 122-134 tapi tak dengar heartbeat. Ada tak mommies yang pernah mengalami hal ini? Usia kandungan 11w 1d. Doakan saya repeat scan jumaat ni moga semuanya baik2 sahaja🥹 #SeriusTanya #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

biasa je. klu machine canggih blh la dgr. klu mesin biasa tak dpt dengar. as long as ada nmpk kiraan tu ok dah.