Kongsi tips please hb rendah

Hai salam mommies , harini ada temujanji di klinik and check hb low .. sebelum ni dah makan dah ubat yg dlm gmbr tu .. tapi still turun .. lagi 2 minggu temujanji nurse nak tengok hb naik , kalau x 2 minggu sekali la dia bagi date suruh datang klinik nantii huhu malehh betoll , any tips untuk cantikkan hb x yg mommies boleh share ? Maklumlaa anak first risau jugak , nak anak sihat dan dpt khasiat cukup .. ada pantang larang x bila makan ubat ni ? Share please saya berterima kasih sngt kalau mommies sudi kongsi , semoga dipermudahkan urusan kita semua ya , love 💕🥰 #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing #seriusnanya

Kongsi tips please hb rendah
27 Các câu trả lời

awk minum ubt apa x mention pun☺️.. sy minum new obimin aje. waktu mlm sblum tidur. bila chkup pagi hb cantik. incase, awk minum obimin juga hb low, try amik obimin pluz. mahal sikit tp bagus😊.. mkn waktu mlm ye. 😘