opk test positiv atau negatif??

opk test nie positif atau negatif ??.kali pertama guna opk test cari hari kesuburan

opk test positiv atau negatif??
28 Các câu trả lời

Hi Mommy smua...sy tgh rncng untk prgnant yg kli ke 2..tp nie Bru first time gne opk...tp sy cek sblm sy dtg period blh ker?? Sy Bru cek 4 ary tp smlm gan ary nie double line..sgt2 Trang berbanding ary pertame n ary ke 2..result nie positif ker negative yer..

4y trước

Positif tu.. 2line

hii nak tnya . saya dh lambat period 2minggu . test pakai opk jadi mcm ni tapi upt 1line . tanda hamil tu ada . mual2 sakit kepala payudara bengkak pun ada tapi bila test guna upt -ve . apa perlu saya buat ? 😭

5mo trước

Gambar tak clear. Selagi x haid selagi tu teruskan check upt 2 hari sekali. Tak perlu check opk lagi pun sbb opk utk check kesuburan. Ye betul ada yg kata opk pun boleh detect if positive tp tak berlaku pada semua org. Ramai yg menaruh harapan bila opk positive last2 period

Nanti next cycle boleh tukar OPK lain ye. Size 6mm, sebab jenis strip kecik mcm ni susah dapat positif kdg tu invalid. Ni dari pengalaman saya sendiri pakai OPK mcm nii

Hampir nak positive mungkin esok lusa makin pekat tu line . Tapi boleh jee dah nk BD .😄😊 BD selang sehari. Moge ade rezeki sis cycle nie

4y trước

tq sis😊😊🙏🙏

Install apps premom.. Ble gmbar & apps akan cek tahap kesuburan mngikut nombor.. Smkin tggi no, smkin subur ..

Kemungkinn negetif sbb stu line tapi boleh cek lagi mungkin nak subur dan positif

Memang tak terang atau lambat lagi ovulation saya haha

4y trước

Cuba guna opk yg pink.. jarang wn ni okay..

saye test opk tak tahu sama ada positif atau negatif

Sis boleh tnya beli lt mana opk pink ni😊

Kat mana nak beli OPK?

4y trước

shopee banyak sis..murah lagi😊