nipple luka dan bernanah

hai , nak tanya krim apa yg bagus untuk hilngkan luka and nanah dekat nipple ? luka and nanah sbb pump susu bagi dekat baby , pedih sangat area breast yg luka and nanah tu , dah guna krim palmers cocoa butter tu tapi sama jugak ..

9 Các câu trả lời

size corong pump awak betul tak? awak pump guna satu level sahaja ja? bermain dgn mode pump tak? kalau luka dn nanah awak kena refer doctor. sekarang ni awak kena stop pump, pump akan menyebabkan bertambah luka. awak teknik perahan tangan marmet utk keluarkan susu awak.

ye sye pn pump susu n puting penah luka.. siap pump susu jd sirap bandung lg.. org ckp sapu air susu tu dkt puting konon baik.. harapannn.. last2 gne nipple cream brand lansinoh... pas tu sye stop pump.. n now sye bg full formula

2y trước

sye pump ble breast nk bengkak.. sye try kurgkn dmand susu.. kan org ckp susu bdn based on demand.. then sye x jge jdual susu.. 2-3 hri sye x pam..ade la jgak susu yg klua sendri.. sye bia je.. lme2 xde..

saya guna ni sangatttttttt berkesan ! pastikan betul brand ni ye sebab saya dah try yang lain tak jalan ....ni kejap je dah berkesan, saya beli dari agent ... kat shopee and lazada tak ada

sy guna beras & kunyit kisar. sapu dkt yg luka tu. ni cara traditional lah. pakai dlm 2 3 hari,dh elok xde luka dh blh jumpa doctor kalau melarat lg.

kalau dh smpai bernanah better pergi klnik tuk dptkn rawatan kadar segera .mg cpt smbuh..aamiin

Sampai bernanah tu jumpa doktor lah. Sementara ni marmet dulu hingga puting ok.

Bernanah kne jmpe doc sis..nipple yg sy byk gune x ok.. Brand medela gak cpt o

Sy guna nie,Beli kat farmasi.. Harga dlm 30 lebih...

sapu air susu ibu..mujarab tu