Luka czer bernanah

Hi mommies, saya punya luka czer ada keluar nanah sikit dah nk dkt 2 mggu, n dah 2 mggu juga on antibiotik tpi still ada lagi nanah cuma nampak kurang sikit. Saya dah 44 hari, tp luka masih belum kering, and hjung 2 belah and tgh² ada lubang. Saya dah pergi hosp, n Dr sruh cont dressg mcm biasa plus sambung mkn antibiotik. Next appointment dgn pakar sekali lagi nk review luka czer. Soalan saya, ada x mommies yg ada pengalaman yg sama dan berapa lama nk sembuh ye? And ada x tips utk cepat sembuhkan nanah tu? 😌

1 Trả lời

Sy pun dah masuk 2 minggu lebih bersalin czer ada lubang dlm 1cm keluar air kuning macam nanah. Skrg pun tgah consume antibiotik nampak macam dah kering sikit and kurang keluar air. Sy makan buah oren & vit c utk cepat pulihkan luka.