Nipple luka

Hai semua. Sya epmom. Nipple sya luka , bila pump sampai berdarah 😭 suggest sat krim atau ubat apa² pun utk sembuhkan luka ni. Thankyou smua. Harap ada yg response #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #EPMOM

Nipple luka
7 Các câu trả lời

boleh letak susu awak sendiri dkt tmpt luka. ataupon beli nipple cream size corong pump awak salah ka? ke awak pump terlalu lama? cuba share

10mo trước

allah, kesian awak🥺. xpe cuba dulu tau insert yg awak baru beli. awak jgn pump buat sementara sebelah nipple yg luka. awak marmet dulu utk kurang kan bengkak susu.

sy Bli nipple krim.. boleh tnya farmasi brand apa YG sesuai sis.. pakai kjap je dah okay..sy punya bau cocoa.. alamat untuk bby .. tp Tk ingt nma apa

10mo trước

okayokay thankyouu..

cari mana2 nipple cream. Dan susu ibu tu sendiri pun boleh jadi ubat utk nipple crack. jgn pam dulu. marmet je.

10mo trước

ok terima kasih 💕

gne nipple cream.. klu sye, sye skip 1-2 pumping session..

10mo trước

baik terima kasih 💕

tak ukur size pump ke sis? Allahu sakit tu 😢

10mo trước

Alhamdulillah tunggu luka dah baik baru pump semula okay! takecare ✨

stop pump selagi ada crack ada luka

10mo trước

baik baik.. terima kasih

sakitnya sis , get well soon 😭

10mo trước

mmg sakit 🥲dahla anak sya xnak direct bf. terima kasih sis .