Susu ibu mengandung

Hai nak tanya ada tak yang minum susu ni time preggy? Sebelum ni tak pernah minum manamana susu. Today dapat sampel for similac mom

Susu ibu mengandung
22 Các câu trả lời

ooo yg ni Dr saya tak sarankan, katanya bahaya takut kencing manis pula pada ibu mengandung, sbb terlalu manis. Dr nasihatkan adalah lebih baik utk minum susu freshmilk dutch lady ke, good day ke. Lg byk khasiatnya 😊

3y trước

Haah tengok ramai kata takut kena kencing manis tu yg tanya

sy kurang sikit ngn susu yg khas utk ibu mengandung. lebih suka susu tepung biasa. mcm everyday dgn dutch lady. 2 ni je dpt telan.

Tekak saya cakap tak sedap. Tekak sis taktau la. Ok la tu dapat sample, saya dah siap beli 1 tin pastu menyesal 😭

3y trước

sama. bru minum sekali je. pastu muntah xleh nk telan. last2 bgi kat kak ipar. dpt telan susu dutch lady dgn everyday je stakat ni.

Tak bg wife minum sbb gula tinggi. Doc pun tak suggest sbb buat baby besar susah nk deliver. Minum dutch lady saja

sy mnum air buah ni..sihat utk kandungan..hihi.. klau minat blh ws sy ye.. http://Www.wasap.my/60194397834

3y trước

sedap..klau puan nk pm sy ye..ws je..

pernah jgk dapat sample susu similac...tk sedap"tkboleh minum..jadi sis amalkan susu mamom dari awal kehamilan lg..

3y trước

yea..amal dari awal kehamilan..

Saya minum dari first trimester sampai la skrg da 8 bulan. Masih ok. Hb, kencing semua ok. Xde masalah

okay je ni. sedap.. cuma masa awal2 preggy saya alah dgn susu.. huhu

3y trước

sekarang minum susu biasa je, bukan susu tepung. minum yg low fat punya. macam hl ke dutch lady. baru okay takda mual2. sekarang nak masuk 28weeks.

anak saya semua minum susu badan.diorang tidak minum susu kedai puny

3y trước

sis, yg ni bukan susu formula bayi. ni susu khas utk ibu mengandung

i minum susu maaez..masuk 28 weeks susu dh kuar