Similac mom

Hai nak tanya ibu ibu mengandung.. ada tak y minum susu similac mom ney? Before ney sy minum anmum tp mcm manis sgt.. dan bacaan gula paras paras je nak kene kencing manis masa mengandung ney.. so tukar ke susu similac.. hopefully okey la.. ☺️ ada tak ibu pregnant y minum similac ney jugak.. boleh share pengalaman... Okey tak susu ney? 😅#firstbaby #bantusharing #1stimemom #pregnancy

Similac mom
25 Các câu trả lời

saya anak pertama minum susu ni..sepnjang 9 bulan,1 kali jer sembelit..paras gula mmg tak ada masalah...tpi yang best susu ni,jaundice anak saya masa baru lahir 3.1 jer...yang kdua ni saya minum frisomum gold..sebab dekat sini,susah nak cari susu similac mum ni...saya org sri aman sarawak

saya ada juga beli anmum..dh pakar pemakan pesan jgn minum susu jenama anmum..sebab gula dia bnyk...membazir je beli..tapi demi anak kadang2 minum...itu pun pakse sebab saya bukan peminat susu

saya stop mnum susu ni sebab gula tggi..boleh mnum tapi kna kurangkan pengambilan..biasa 3 scoop kurangkan separuh camtu yg doktor syorkan..

yap...similac sgt ok..rasa dia pon best..tambah pulak ais...paras gula pon ok..walaupon 2 kali kena minum gula...

ikutkan Sy xsuka mnm susu putih nie.sllu ambik prisa coklat ja.bla 1s time try susu similac..trus jd suka..xmnis n rs Sdp.

saya pernah minum.. mmg hb sy ok.. nurse dulu pon pesan xgalakkn mnum susu anmum kerana gula tnggi dlm susu tu

Saya minum okay je sis. Syukur. Tapi mungkin tengok keserasian pada ibu juga #TAPactiveusers #TAPSupermoms

anmum memang manis. saya minum ni. xde bau vanilla kuat dan xmanis. cuma nak bancuh kena pandai sikit

Sy minum susu Ni. Mmg kurang manis. Jgn bancuh ngn air pns. Bancuh ngn air sejuk or suam2. 🌹

3y trước

Oo baru tahu jgn bancuh dgn air panas. Thanks sis. Bleh try nii

sy gdm..minum frisomum..gula lgsg xde..bila wat bsp bacaan cntik jer..anmum ni gula dia tinggi