Similac mom

Siapa dekat sini pernah minum susu similac mom masa pregnant ? Boleh telan ke ? Ada tak tips macam mana nak minum susu nii bagi jangan muntah ?

2 Các câu trả lời

Hi. Sya mmg sakit perut minum susu similac dn sya terus refer doc. So doc suggest bila tak dpt minum stop tak ngam. Dgn doc bg vit ganilia utk cukup kn zat sya tanpa minum susu selama kehamilan.

4y trước

Sye tak sakit perut , cuma lepas minum muntah balik 🤭😅 mungkin sebab sye tak suka susu kut

Letak ais. Minum sejuk2 sedap

4y trước

Betul laa petua nii 😆 baru cuba hari nii 😜 minum sejuk2 , pakai straw .. terima kasih ye 😊