Kehamilan kedua

Hai.. Nak tanya, ada tak ibu2 sini yang baby first baru 8 bulan tapi dah dapat tahu preggy yang kedua pula? Macam mana ya ibu2 handle emosi dan jugak ada tak kata2 semangat? Sebab yang kedua nie unexpected punya rezeki.. And rasa macam xbersedia pun ya.. Takut pun ada.. 😢

1 Trả lời

jangan takut ye puan. alhamdulillah rezeki diberi sekali peluang walaupon jarak yg dekat. takpe, puan kena selalu positive. dan cukup rehat ye. jangan lupa makan makanan yg sihat tau.