6weeks

Hai mums, pregnant ni lebih cenderung pada tak selera makan atau terlebih selera makan sebenarnya? Atau dua2 sekali? ? saya preg 6w, and tak berapa selera makan ? tekak loya je selalu

2 Các câu trả lời

Normal sis. Awal2 mmg kurang je rasa nak makan. Sy sampai turun 8 kilo masa 1 trimester. Tapi setengah orang 1 trimester boleh je makan,tgk badan orang juga. Bila dah 2 trimester baru berat naik semula,makan pun dah selera. ☺

5y trước

In Shaa Allah. Sy pun first time pregnant,enjoy je dengan moment ni. 💞

Sy dlu pun bgtu sis ..

5y trước

Oh ok tq sharing mommy, biasalah saya 1st time ni, tak tahu sangat hehehe 😘