Week 7: Loya, perut bloated & tiada selera makan

Hello mommies, first time mummy here. Currently i dah masuk 7 minggu lebih, selera makan berkurang daripada sebelum ni. Loya pun makin menjadi jadi tapi tak muntah. Muntah dlm 1 hari sekali je. Nak makan banyak tak selera tapi tak makan lagi rasa loya. Perut mcm masuk angin je selalu. Mommies semua hilangkan rasa loya ni mcm mana ya? Any supplement, susu,vitamins, buah ke untuk consume?

2 Các câu trả lời

loya xblh ilang..just blh kurangkan..sy amal buah2 kering cam tiin.. apricot..kekacang mix.. yogurt.. biskut kering.. buah2 fresh awk blh try n error..Pisang..apple ijau.. ape2 jelh

makan dalam kuantiti kecil, tapi kerap..