Sleep

Hai mummy2 semua.. Nk tanye xpe ke kalau gadis ni selalu tidur mcm ni?? .. Dh tegak kn kepale nye ngeliat lagi jd mcm tu jugax .. Agk selese bg dye keadaan nye mcm tu.. Xpe ke??

Sleep
11 Các câu trả lời

Alahai comel nya baby. Geram tengok. Ibu kena alert tau takut tetiba baby pusing telangkop meniarap tersembam muka. Anak dara saya 6 tahun dulu pun sama mcm gini la tidonya. Puas betulkan tidokan dia terlentang taknak juga tido diam2. Sekang pun stail tido sama mcm dia masa baby dulu x berubah. Lasak tidonya.

Sme la ank gadis sy tu sis..bedung pon lngsung xnk..tido ngereng...jnji kne ubah posture die je..kjp kanan..kjap kiri..supaya telinga xkemik..

Sama la ank sye pn cmtu tdo..kdg² sye gilir² pusing kple dia kjp belah knn nti belah kiri plk🤣

Sama je dgn ank sya skrg. 😅 tp kdg2 sya check x mau muka dia tertutup

Memang baby selesa tidur mcm tu. Anak sy pun suka tidur lagu tu. 🤭🤭

5y trước

😆😆

Alo2 comey nya awak syg..ni biase tdow dlm perut cm ni lh ni😘😚

Baby saya pun umur yg sama dulu mcm ni. 🤭. Comellnyeee lahaiii.

bby ikut mummy tdr wktu kndng kn dia ni hehehe.🙊🙊

Alololo comelnya. Berapa bulan dah ni sis?

5y trước

1 bulan 13 hari

Comelnya😍