bayi 9bulan

ada tak yg mcm anak saya taknak bubur tp nk nasi mcm kita makan dh? boleh suggest ke apa lauk boleh utk dia eh😌 buntu nye kepale saya dh

4 Các câu trả lời

Banyak dh blh buat sis. Masak kurma, kari ayam, ni kalau awk dh intro secara berperingkat lah herba2 tu. Kalau tak blh buat ayam goreng butter, ayam panggang, ikan masak butter letak daun kari.

3mo trước

baik sis.. thankyou sis , retinya dia dh boleh makanan keluarga ler hehe

twin sy makan apa yg sy makan..senang cite apa saya masak di rumah cuma no sugar salt. family meal

Lauk mcm kita mkn sis, cuma sy buat cincang halus, senang ank nk mkn nnt.

buat sup ayam, sup telur (klu x allergic). nasi tu buat lembik sikit.

3mo trước

okey sis thankyouuu!! 😍 sbb saya new mom hehe.. hari ni kasi nasi campur kuah je